114 Lyrisk Jazz 13-15 år tordager kl.20-21

Pedagog: Marthe

Jazzdans er en scenisk dansestil som kjennetegnes at rytme, dynamikk, energi og intrikate trinn og høye spark. På jazzklassene øver vi på teknikk og danser både energiske danser til rytmisk, populærmusikk og mer lyriske danser med fokus på å formidle følelser og tekst til roligere musikk.

*Oppstart torsdag 19.januar
*Vinterferie uke 8
*Påskeferie uke 14
*Siste øvelse torsdag 4.mai
*Forestilling Chateau Neuf 6- 7.mai

Start:
19.01.2023 20:00
Slutt:
04.05.2023 21:00
kr 3 000,00
Maks deltagere:
Ledige plasser:
Påmeldingsfrist:
26.01.2023 00:00
Deltager
*Påkrevd.
*E-post er tom eller har feil format.
*Påkrevd.

Jazz/Stepp

Jazztimene henter inspirasjon fra mange hold bl.a. fra showdans/musikal, lyrisk (dans etter tekst) og kan inneholde elementer fra f.eks ballett, salsa og urbane dansestiler. Vi jobber bl.a. med basisøvelser, isolasjoner, piruetter, spark, hopp, stretching og koreografi.