Instruktør: Helene Winter

BESTILL

Her kan du få kjøpe filminnspilling fra musikalene fra Art kompaniene. Send meg beskjed om hvilken film du har betalt for der det står ELEVENS ALDER:, så sender jeg deg linken og passord. Gry 91832520

3 kompanier ved Art

Maxpris musikal komp + dansekomp + danseklasser

BESTILL

Hvis du går på to musikalkompanier melder du deg på her

BESTILL

Dans eller syng så mye du vil til kr. 8500,- pr. semester.

Instruktør: Helene Winter

Art Kompaniene

Alle som melder seg på her, må ha kommet inn etter Audition.

Art har både musikal kompanier og dansekompanier og Teaterkompani
Disse har en årlig felles forestilling på et stort teater i tilegg til jule/sommer forestillingene på Art.

Priser:
7000,- i året (forestilling 14.juni på Sandvika Teater) utvidet undervisning 2.semester derfor 3750,- 2.avdrag.

Alle kompanier  binder seg for hele året
(avgiften blir delt i 2 med betaling rett etter audition i mai og en ny bet ved oppstart i slutten av august)
Ønsker man 2  Musikalkompani får du rabatter.

Kompaniene startet 2004 og har utviklet seg til flere kompanier etter behov. Dette er opprinnelig et tilbud til danse/sang glade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen.

Kompaniene vil ha sin egen forestilling  hvert år, og vi vil dra til London å danse og se musikaler  med de eldste gruppene(over 14år)  hvert år i høstferien. For de yngre vil vi ha Work shop og annen sosial hygge.

AUDITION 11.mai
1. Musikalkompani Master