871 Klassisk 8-10 år man kl.17.00-17.55

871 Klassisk  8-10 år man kl.17.00-17.55

Med Aurora

Klassisk ballett

Klassisk ballett tilbys fra 1.klasse og oppover. Klassisk ballett er den strengeste og vanskeligste danseformen innen all scenedansen, men også den vakreste, synes mange. Klassisk ballett gir et ypperlig grunnlag for all annen dans.

På disse klassene legges all basistrening for dansere inn med kroppsposisjoner, fotarbeid, koordinasjon, fleksibilitet og styrke. I tilegg jobber man fram grasiøse bevegelser og en lyrisk fremtoning.

Klassisk ballett er den opprinnelige danseformen innen scenedans, og kombinerer teknikk med morsomme trinn og kombinasjoner. På de høyere nivåene har vi også tåspissundervisning.

Start:
29.08.2022 17:00
Slutt:
05.12.2022 17:55
kr 2 500,00
Maks deltagere:
Ledige plasser:
Påmeldingsfrist:
06.09.2022 00:00
Deltager
*Påkrevd.
*E-post er tom eller har feil format.
*Påkrevd.

Klassisk

Vi har klassisk ballett i forskjellige nivåer

Klassisk ballett gir et godt grunnlag for alle danseformer, og teknikken har røtter langt tilbake i tiden. Den klassiske dansen er vakker og ren, dens teknikktrening gir en forståelse for kropp og bevegelse som er viktig for alle danseformer. Det rådes til alle som vil danse, enten det er jazz, lyrisk, moderne, selskapsdans eller showdans, til å starte med klassisk ballett. Gjennom trening i klassisk ballett oppøves smidighet og styrke, holdning og spenst. Dessuten utvikles konsentrasjon og utholdenhet. Det kreves metodisk trening og oppbygging av styrke og holdning før man er klar til å begynne med opptredener. Ballettundervisningen føles ofte litt anstrengende og repeterende, men belønningen du får ved å opptre er virkelig enestående.