• IMG_9385.jpg

KLASSISK FREDAGER PÅ ART RØA I UKE 9,10,11,12 &13

kl.15-16 Klassisk – litt øvet 10-14år

kl.16-17.30 – Klassisk øvet + tå (

noen har stått litt og andre er ved barren)

PÅMELDING TIL:

artgry@artmusikalskole.com

5 ganger 600,-

Marit Krogeide:

Marit er utdannet ved Statens Balletthøgskole, fått godkjent opprykk til 1. lektor klassisk ballet og er Pilates sertifisert. Hun har danset ved Kirkenær Ballettskole fra hun var 6 år gammel og fikk gjennom Barneballetten store oppgaver for teatre, film, NRK m.m.

Hun kan se tilbake på 30 års erfaring som profesjonell, utøvende dansekunstner, pedagog og koreograf. Hun har hatt hovedroller i musikaler, arbeidet med en rekke norske koreografer og vært engasjert som solist for NRK m.m. Hun driver gruppen Dans & Toner i samarbeid med komponist, musiker og fotograf Peter Lodwick. Gruppen har fremført og produsert forestillinger for hundretusener av barn og ungdom over hele landet.

Marit har undervist barn og ungdom over hele landet. Klassisk ballettundervisning ved Kunsthøgskolen i Oslo, Proda, GDT, Balletakademien og Daglige Treningen i Stockholm, Bårdar Akademiet, Kirkenær Ballettskole, Ski Ballettskole m.fl. Hun har arbeidet som veileder ved Kunsthøgskolen i Oslo og Norges Dansehøyskole. Mottatt en rekke stipend, nå sist i 2018, Norske Dansekunstneres pedagogstipend.

Hun er kjent for sine danseriske og musikalske klasser. Tilbakemeldinger fra studenter, se www.dansogtoner.no/maritkrogeide21.html

For mer informasjon om Marit, se:

www.dansogtoner.no/maritkrogeide2.html