Musikal Kompani

Ny Audition til Musikalkompanier 2018/2019 er torsdag 31.mai

KOMPANI 2018/2019

Alle kompanier binder seg  for ett helt år.

Dere kan gå på flere kompanier og audition er åpen for alle, dere må ikke gå på Art for å komme på Audition

1 Legally Blond 14 - 25år, tirsdager kl.18.00-20.00 Koffers produksjoner
2. Musikal kompaniet, 12-18år tirsdager kl16.30.-18.00(disse må ta en teknikk klasse i tillegg til kompani )
3. Musikal kompani maxi  11-16år onsdager kl 16.00-18.00 (disse må ta en teknikk klasse i tillegg til kompani)
4. Jr.Talenter 8-13år onsdager kl 17.15-19.15 (disse må ta en teknikk klasse i tillegg til kompani)

Musikalkompaniene brukes ved oppdrag til Tv og andre eventer.
Disse har tidligere vært med og kore i STJERNEKAMP og MGP.

I tillegg skal kompaniene delta på elevforestillinger på Chatau Neuf til
jul og til sommer.

Generelt innhold for Musikalkompaniene
Dere vil få undervisning i sang, dans, litt teater, og stemmebruk. Vi jobber med utdrag fra forskjellige musikaler.
Vi skal  jobbe mye med danseteknikk, innøvekoreografier Sanginnstudereing og innstudere roller mot forestillingen.

Alle Musikal Kompani  (+ work shop helger)
6500,- i året.(3250,- i mai ved bekreftelse av plassen for 2018 og 3250,- i oktober for semesteret 2019)

Musikalkompani og MusikalMaxi  og Jr.talenter har som krav å ha en teknikk time enten klassisk / jazz/stepp/hip hop for å gå på musikalkompani.

Ved påmelding av 2 Musikalkompani (5000,- pr. semester som er fra aug.-des.)

Dansekompanier

Audition til DANSEKOMPANI
Ønsker du å gå i et dansekompani?
send meil til artgry@artmusikalskole.com

Har du lyst til å bli med i kompaniene må du på Audition? Send en mail til artgry@artmusikalskole.com

Art har egene Kompanier som består

Kompani 1 9-12år,
Masterkompani  13-18år
Hip Hop Kompani  12-18år
Street Boys Kompani 9-18år   Pedagog Audun

Kompaniene startet 2004 og har utviklet seg til flere kompanier etter behov. Dette er opprinnelig et tilbud til danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen.

Fordi kompaniene skal kunne utvikle seg raskere må alle i kompaniene trene minst 2 ganger i uken. Kompaniene har  en forestilling hvert år sammen med Musikalkompaniene. Vi vil dra til London å danse med de eldste gruppene(over 15år) ca. annet hvert år. For de andre vil vi ha Work shop og annen sosial hygge.

Regelemang for Dansekompaniene
• Alle  kompanien må ta 2 klasser i uken, det vil si et annet kurs utenom kompaniet .Man er automatisk med i kompaniene år for år, men ved for mye fravær eller uro som går utover de andre elevene mister man plassen.

Oppgradering av Kompanier:
DanseKompani -tar vi inn flere fra årlige Audition