• IMG_9385.jpg

Smittevernstiltak

10.03.2020

Smittevern for Art musikal & ballettskole

Utarbeidelse av denne veilederen støtter seg på veilederne utgitt av Utdanningsdirektoratet for skole og barnehage, Idrettsforbundet for trening og idrett, Norsk Kulturskoleråds veiledning for sine aktiviteter, samt Norske Dansekunstneres veileder for danseundervisning.

Generelle overordnede smittetiltak for alle:

• Syke personer, og personer med sykdomssymptomer som halsvondt, forkjølelse og lett hoste, i tillegg til
    sykdomsfølelse, hodepine og muskelsmerter. Magesmerter kan også forekomme. Har du noe av dette skal ikke møte opp til kurs
  • Alle skal opprettholde god håndhygiene og avstand.
  • Foreldre og foresatte skal være helt trygge på at det er forsvarlig at barna deltar på danseklasser og kurs.
  • Det er viktig at elever og foresatte bidrar til å gjennomføre smitteverntiltakene i samsvar med denne veilederen.

Elever må forholde seg til følgende:

• Vask hender før du drar hjemmefra.
  • Gå på toalettet før du drar hjemmefra, så vi unngår unødvendig bruk av studioets felles toaletter.
  • Hvis du benytter toalettet vårt: vask hendene både før og etter toalettbesøket.
  • Ta med egen drikkeflaske, det er ikke lov å drikke fra vasken.
  • Møt opp ferdig skiftet. Garderobe er kun for sko og yttertøy.
  • Regelen for 1 meter avstand gjelder for elever fra 20 år og opp

Fellesområder og garderober:

• Det er utplassert  hånddesinfeksjons - ved inngang til dansesaler samt inngangsparti og resepsjonsområdet.
  • Toaletter vaskes flere ganger i løpet av ettermiddag/kveld.
  • Kjøkken skal ikke brukes, man må spise før man kommer.
  • Vi benytter ikke utstyr i salene. Ta med egen matte om du har behov for dette.
  • Foresatte som skal levere / hente må vente utenfor lokalet frem mot høstferien, om ikke annet er avtalt.
  • Garderobe er kun for sko og yttertøy.

TAKK FOR DERES FORSTÅELSE OG GODE SAMARBEID - SAMMEN SKAL VI HOLD DANSEN I LIVE:)