• IMG_9385.jpg

Smittevernstiltak 16.nov

10.03.2020

Smittevern for Art musikal & ballettskole

Viktig informasjon ang COVID - 19 (16.nov)

Etter pressekonferansen i dag vedrørende nye restriksjoner i Oslo vil det fra og med i morgen, tirsdag 17.nov, ikke lenger være mulig  å tilby undervisning i våre lokaler for elever som er fylt 13 år.

Jeg vil ta direkte kontakt med hvert enkelt kurs dette måtte gjelde.
Dette forbudet gjelder  kun de neste 2 ukene.

Undervisning for elever under 13 år vil gå som normalt med skjerpede smittevernsrutiner

Alle klasser går som normalt etter dagens pressekonferanse torsdag 6.nov. 2020

Kjære foresatte og elever på Art musikal & ballettskole på Røa og Fornebu.

Foreløpig er det ingen endringer i de nye nasjonale innstrammingene på at vi ikke kan fortsette med danseundervisningen vår for alle elever (3-18år) (som ikke er i karantene eller syke, dere må selvfølgelig forholde dere til egne regler). Det vil si at danseklassene fortsetter som normalt frem til annen informasjon blir gitt 3 uker fremover.

I første omgang vil vi uansett stramme vi inn på møtepunkter/kontaktpunkter mellom elever.

Derfor vil følgende regler gjelde hos oss fra og med i dag (6/11), i tillegg til allerede eksisterende regler
(hold deg hjemme hvis du er syk, vask/sprit hender ofte, hold avstand, foreldre venter helst utenfor lokalene).

– Ingen foreldre skal inn i lokalene, alle må vente utenfor.

– Pedagogene vil holde 2 meters avstand til elevene inne på danseklassen og unngå all form for nærkontakt med elevene og noen vil       også bruke munnbind.

– De elever som ønsker å bruke munnbind kan gjøre det, elever under 12 år trenger IKKE å bruke munnbind.

– Alle MÅ komme ferdig skiftet –  gjelder mest småbarnspartier som pedagogene må hjelp til med å kle av og på yttertøy.

– Når dansetimen er ferdig må du gå raskt ut av lokalene våre.

– Pedagogene avslutter timen 5 minutter før enn oppsatt klassetid i timeplanen. Både for å rekke å vaske over alle kontaktflater, men også for at elevene skal rekke ut før neste gruppe kommer inn.
Viktig at foreldrene da står klare for å hente barna utenfor døren 5. min før de slutter.

FORESTILLINGER
Elevforestillingene på Chateau neuf  2. des, 6. des og 7. des har vi på vent i 3 uker.
Er vi heldig åpner de teatre med faste sitteplasser få dager før forestillingene, så vi øver til dette som planlagt.
Om de ikke gjør det, vil vi gjøre alt vi kan for at barna som var planlagt å skulle danse på teateret skal få mulighet til det. Vi er i dialog med teateret om vi kan ta inn kun elevene i små grupper og filme hvert enkelt nummer, for så å sette sammen til en forestilling på film.

LOKALE FILMFORESTILLINGER/VISNINGER GÅR SOM NORMALT.

alle oss på Art Musikal & Ballettskole

Gry Spone

Tidligere info.

Alle som skal inn blir hentet av sin pedagog ute. Ingen foreldre skal inn.

Utarbeidelse av denne veilederen støtter seg på veilederne utgitt av Utdanningsdirektoratet for skole og barnehage, Idrettsforbundet for trening og idrett, Norsk Kulturskoleråds veiledning for sine aktiviteter, samt Norske Dansekunstneres veileder for danseundervisning.

Generelle overordnede smittetiltak for alle:

• Syke personer, og personer med sykdomssymptomer som halsvondt, forkjølelse og lett hoste, i tillegg til
    sykdomsfølelse, hodepine og muskelsmerter. Magesmerter kan også forekomme. Har du noe av dette skal ikke møte opp til kurs
  • Alle skal opprettholde god håndhygiene og avstand.
  • Foreldre og foresatte skal være helt trygge på at det er forsvarlig at barna deltar på danseklasser og kurs.
  • Det er viktig at elever og foresatte bidrar til å gjennomføre smitteverntiltakene i samsvar med denne veilederen.

Elever må forholde seg til følgende:

• Vask hender før du drar hjemmefra.
  • Gå på toalettet før du drar hjemmefra, så vi unngår unødvendig bruk av studioets felles toaletter.
  • Hvis du benytter toalettet vårt: vask hendene både før og etter toalettbesøket.
  • Ta med egen drikkeflaske, det er ikke lov å drikke fra vasken.
  • Møt opp ferdig skiftet. Garderobe er kun for sko og yttertøy.
  • Regelen for 1 meter avstand gjelder for elever fra 20 år og opp

Fellesområder og garderober:

• Det er utplassert  hånddesinfeksjons - ved inngang til dansesaler samt inngangsparti og resepsjonsområdet.
  • Toaletter vaskes flere ganger i løpet av ettermiddag/kveld.
  • Kjøkken skal ikke brukes, man må spise før man kommer.
  • Vi benytter ikke utstyr i salene. Ta med egen matte om du har behov for dette.
  • Foresatte som skal levere / hente må vente utenfor lokalet frem mot høstferien, om ikke annet er avtalt.
  • Garderobe er kun for sko og yttertøy.

TAKK FOR DERES FORSTÅELSE OG GODE SAMARBEID - SAMMEN SKAL VI HOLD DANSEN I LIVE:)