Kurspakker og pakkepriser - Klikk her

Om oss

Skolen startet opp i 2003 og har pr. i dag 1400 elever på 3 forskjellige avdelinger.

Velkommen til vår fantastiske musikal og ballettskole 
Art ble etablert i 2003 og vi har 3 avdelinger en i Oslo, en i Bærum og en i Asker.

Hvis du drømmer om å uttrykke deg gjennom bevegelse og musikk, er dette stedet for deg.

Vårt erfarne og lidenskapelige team av instruktører er dedikert til å veilede og inspirere deg .
Enten du er en nybegynner eller en erfaren utøver som ønsker å ta ferdighetene dine til neste nivå, vil vi tilpasse undervisningen for å møte dine behov.

Ved vår skole vil du oppdage en hel verden av uttrykk gjennom dans, sang og teater. Du vil lære teknikker, utvikle styrke og fleksibilitet, og få muligheten til å uttrykke deg gjennom koreografier som vil fange publikums oppmerksomhet.

Våre sangklasser vil hjelpe deg med å utvikle din stemme og musikalitet. Du vil lære forskjellige vokalteknikker, arbeide med harmonier og utforske en rekke sjangre.

På Art er vi også opptatt av å skape et støttende og inkluderende fellesskap. Vi har årlig audition til musikal og dansekompanier for de som vil legge en ekstra innsats og lidenskap.

Uansett om du ønsker å følge en profesjonell karriere innen scenekunst, eller bare ønsker å uttrykke deg og ha det gøy, er vår danseskole det rette stedet for deg. Vi er her for å hjelpe deg med å oppdage ditt fulle potensial og utfolde deg som artist.

Bli med oss ​​i dag og oppdag den utrolige verdenen av dans, sang og teater. La oss sammen skape magiske øyeblikk og minner som vil vare livet ut. Ved vår danseskole kan du virkelig finne din stemme, uttrykke din lidenskap og skape kunst som vil bevege hjertene til alle som ser på.

Velkommen til ART, hvor drømmer blir til virkelighet!

 

ART på Holmen Senteret
- Vi startet opp høsten 2023

ART på Fornebu
- Vi starter med nye lokaler på Fornebu våren 2019

ART på Røa
- Vi startet opp 2003

 Gry Spone
 
tlf:91832520

artgry@artmusikalskole.com