Kurspakker og pakkepriser - Klikk her

Sang & dans

SANG & DANS 4 – 6 år foregår uten foreldre i salen

Barna danser til variert musikk og gjennom danselek stimuleres barnas sang og danseglede og kreativitet. Vi jobber med motorikk, koordinasjon og balanse, rytmikk og grunnleggendebarnedans elementer fra klassisk ballett, jazzdans og hip hop. Vi legger vekt på at barna skal ha det morsomt og føle seg trygge i gruppen
Dette er som oftest første innføring i å være på fritidsaktivitet uten foresatte, og det er forventet at barna klarer å være inne i salen hele 45 minutter med pedagog og en assistent uten foreldre. De første 2 kursukene er en overgangsperiode, og hvis foresatte  må være med inn i salen må de også være med å danse. 
Hvis barn (og foreldre) synes dette er veldig vanskelig, anbefaler vi «Sang & dans med foreldre» med en voksen fast med i salen frem til barna klarer å være alene.

Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker når det ikke er foreldre til stede som «stjeler» fokuset. Det er viktig at barna blir trygg på sin pedagog og assistent, og tryggheten er enklest for oss å bygge opp når foreldrene venter utenfor.

 

Sang & dans
Filter
Nullstill