1128 Jazz 12 - 16 år litt øvet/øvet ons. kl.19-20

Pedagog: Kristine Winter

Jazzdans er en scenisk dansestil som kjennetegnes at rytme, dynamikk, energi og intrikate trinn og høye spark. På jazzklassene øver vi på teknikk og danser både energiske danser til rytmisk, populærmusikk og mer lyriske danser med fokus på å formidle følelser og tekst til roligere musikk.

Jazztimene henter inspirasjon fra mange hold bl.a. fra showdans/musikal, lyrisk (dans etter tekst) og kan inneholde elementer fra f.eks ballett, salsa og urbane dansestiler. Vi jobber bl.a. med basisøvelser, isolasjoner, piruetter, spark, hopp, stretching og koreografi.

Start:
31.08.2022 19:00
Slutt:
07.12.2022 20:00
kr 2 500,00
Maks deltagere:
Ledige plasser:
Påmeldingsfrist:
07.09.2022 00:00
Deltager
*Påkrevd.
*E-post er tom eller har feil format.
*Påkrevd.

Jazz/Stepp