Instruktør: Helene Winter

Master dansekompani Onsdager med Helene
BESTILL

Hvis du går på to musikalkompanier melder du deg på her

3 kompanier ved Art

Maxpris musikal komp + dansekomp + danseklasser

BESTILL

Dans eller syng så mye du vil til kr. 8500,- pr. semester.

Instruktør: Martine Camilla Brænna
Lukket time for Elite kompani

Instruktør: Kristine Winter

Art Kompaniene

Alle som melder seg på her, må ha kommet inn etter Audition.

Art har både musikal kompanier og dansekompanier og Teaterkompani
Disse har en årlig felles forestilling på et stort teater i tilegg til jule/sommer forestillingene på Art.

Priser:
7000,- i året (forestilling september på Sandvika Teater) utvidet undervisning 2.semester derfor 3750,- 2.avdrag.

Alle kompanier  binder seg for hele året
(avgiften blir delt i 2 med betaling rett etter audition i mai og en ny bet ved oppstart i slutten av august)
Ønsker man 2  Musikalkompani får du rabatter.

Kompaniene startet 2004 og har utviklet seg til flere kompanier etter behov. Dette er opprinnelig et tilbud til danse/sang glade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen.

Kompaniene vil ha sin egen forestilling  hvert år, og vi vil dra til London å danse og se musikaler  med de eldste gruppene(over 14år)  hvert år i høstferien. For de yngre vil vi ha Work shop og annen sosial hygge.

AUDITION i August.
Hvis du er interessert i å prøve deg på Audition til musikalkompanier  send meg en mail artgry@artmusikalskole.com

1. Jr. Talenter 8 - 11 år
2. Maxi musikal kompani 11-13år

AUDITION i August
Hvis du er interessert i å prøve deg på Audition til dansekompanier send meg en mail artgry@artmusikalskole.com

1. Dansekompanier 10-18 år
7. Hip Hop Kompani  13+
8. Hip hop jr.komp 10-13 år
9. Street Kompani jenter & gutter 13+

10. Teaterkompaniene Usikkert om det blir ny audition, da de som går der nå skal ha sin forestilling til høsten.

Mer info kommer ang dette.